Pagina van Ann Meloen

Een zelfportret van Ann Meloen

Een link naar de pagina van Ann Meloen

Comments are closed.

8 Responses

 1. yvonne says:

  ik was al eerder op je site,je weet ik vind je schilderijen heel goed erg vrolijk voor al.je besteed ook erg veel tijd en aandacht aan je side.recepten z lijken me ook erg lekker.ik doe ook suiker in mijn sate saus.de portrtten van nicolle kon ik helaas niet vinden.
  lieve groet yvonne uit winderig zandvoort

  • Raja says:

   Gelukkig had je toch nog dat ene wtniexaje. maar volgens mij liggen er ergsn in een laatje nog wat kaarsen verborgen, voor als de nood aan de man komt. Ik weet alleen niet meer in welke. Het id altijd een rare gewaarwording als het licht uiitvalt, je bent er niet op bedacht. Maar okay, in onze moderne wereld is het gelukkig altijd maar tijdelijk.Lieve groet, Syb.

 2. Cris says:

  Vreemd dat je er zo wiieng zag Gert, waarschijnlijk is iets dichter bij de zomer beter voor het zien van libellen (bij mij zat dat er vol in september) maar voor amfi’s en repti’s zou het toch moeten werken.Nu ja, niet geklaagd, ge hebt schoon plaatjes gemaakt, ik ben fan van: kwaakende boomkikker, hangende boomkikker (een klassieker!), avondkoekoeksbloem, bloemkoolsprinkhaan, de beverrat mag recht de NG in, en flamingo 2 en 3. Je wolkjes wil ik graag eens op je groot en gecallibreerd scherm zien, hier doet dat wat raars.groentjes,steph

  • Saranya says:

   Hallo =)Je schrijft erg mooi en inesetrsant! Ik moet zeggen dat je me niet kent. Maar ik had een vraagje voor mijn eigen studie. (verpleegkundige) Ik moet in een presentatie kunnen uitleggen wat er anders is in China medisch gezien dan in Nederland. Misschien heb je er iets van meegekregen of gezien! Ik hoop dat je me een beetje kan helpen!Groetjes,Dayenne =)

 3. Hebergeur says:

  ik zit weer met een probleempje. Vandaag staan 2 vrouwelijke bloemen in bloei op mijn meloenplant. Er is werkelijk geen andere mannelijke bloem te bespeuren. Kan ik mijn meloenplant zelf bestuiven met bloemen van een andere plant? Of kunnen de bijtjes mijn meloen ook bestuiven zonder mannelijke bloem van de meloenplant?

 4. jeremy says:

  Mariek, Je zaait de meloenen best pas de eerste dagen van april. Juist omdat je geen kas hebt. Om ze te kweken op een balkon zal je best een soort kimrek van toch wel anderhalve meter hoog in een pot zetten en meloen daaraan op geregelde afstand vastbinden. En hopen op een zonnige en warme zomer, want meloen, en zeker hongingmeloen is niet echt een buitenplantje . Hopelijk komt er voldoenden zon op het balkon?